Alles wat je doet met een ruimte - indeling, kleur, licht - heeft invloed op hoe je een ruimte beleeft, op hoe je je er voelt. En dat moet goed zijn. Daar kan Ddot Interior Concepts bij helpen.

Ddot, creating the place where you love to be.


Projecten.

Onder haar merknaam Ddot Interior Concepts heeft Christel Dirkes sinds 2018 diverse grote en kleine projecten gerealiseerd voor particulieren, bedrijven en organisaties, van residentie tot recreatiewoning, restaurant tot autoshowroom en kantoorinrichting. Hieronder een impressie. Geïnspireerd geraakt? Ddot maakt graag een speciaal op uw situatie toegepast ontwerp.


Christel Dirkes.

Met veel plezier en energie helpt Christel ondernemers en particulieren om hun ruimtes optimaal tot hun recht te laten komen. Zij creëert eigenzinnige en sfeervolle interieurs die passen bij de gebruiker en het doel van de ruimte. Of het nu gaat om een vernieuwend restaurant, een luxueus hotel, een moderne bedrijfsruimte of de eigen woning. Ddot, creating the place where you love to be!


lees meer...

Projectaanpak.

Christel Dirkes heeft uitgebreide kennis, een sterk inlevingsvermogen en een elegante smaak. De ontwerpen van Ddot kenmerken zich door een slimme indeling, sobere lijnen en vormen en sterke contrasten. De basis is krachtig en eenvoudig, aangevuld met uniek maatwerk, karaktervolle meubels en bijzondere accessoires en kunst. Met een goed netwerk van professionele toeleveranciers worden projecten in nauwe samenwerking met de opdrachtgever uitgevoerd. Het ultieme eindresultaat wordt bereikt door de sterke eigen signatuur te combineren met de wensen van de opdrachtgever.

Proces

1. Ideeën, wensen, ambities en eisen. Ik help om deze op tafel te krijgen en te ordenen tot een duidelijk geheel; de basis voor het ontwerp.

2. Indeling, voorontwerp, definitief ontwerp. Begeleiding en advisering bij het maken van de juiste materiaal- en kleurkeuzes en het ontwerpen van bijvoorbeeld het lichtplan zijn hier onderdeel van.

3. Realisatiefase; na de juiste ideeën en het ontwerp is het tijd om de ideale ruimte te gaan realiseren.  

4. Styling en fotografie; door de juiste styling laat ik de sfeer van het ontwerp optimaal tot zijn recht komen.

lees meer...

Nieuws.

Altijd zo leuk om een ontwerp realiteit te zien worden! Na de project oplevering ga ik langs om mooie foto's te maken van het resultaat. Bij projecten staan er weer allemaal nieuwe beelden van recente projecten.


lees meer...

Referenties.

Particulier - Arnhem
Alles wat je ontwierp, rekening houdend met onze smaken en met ieder lid van ons gezin, heeft zo mooi uitgepakt!  Heb precies je plan gevolgd en we zijn echt verrukt over het resultaat! Die 3e verdieping is geweldig!   
lees meer...
Particulier - Oosterbeek
"Christel's lichtplan voor onze woonkamer klopt gewoon. Inclusief belangrijke elementen waar ik zelf nooit aan had gedacht: een lamp..."   
lees meer...

Contact.

Waar kan  ik mee helpen?
Neem vrijblijvend contact op voor een oriënterend kennismakingsgesprek.

Mail: Christeldirkes@ddot.nl
Bel: +31(0)6 475 10 924

Volg: Instagram
Connect: Linkedin
^